Hardware Kassasystemen

All-in-one kassassystemen

Onze kassastemen zijn van kwalitatief hoogstaande hardware voorzien en van merken zoals Colormetrics, Poindus, FEC en Aures. Deze staan borg voor een zeer hoge bedrijfszekerheid.

Klik hier voor meer informatie over all-in-one hardware Kassasystemen.

Hardware Kassasystemen

Thermische printers

Wij leveren uitsluitend printers met een uitstekende bedrijfszekerheid van de merken Epson, Star, Aures, Metapace en Bixolon.

Klik hier voor meer informatie over thermische printers.

 

Tablets

Als ervoor geopteerd wordt om kassasoftware op een tablet te laten draaien leveren wij toestellen van Microsoft of Apple.

Labelprinters

Voor de klanten die nood hebben van het afdrukken van labels hebben wij thermische labelprinters in voorraad van topmerken zoals Metapace, Bixolon en Zebra

Geldlades

Onze robuuste geldlades kunnen geleverd worden in 2 formaten en 2 kleuren.

Weegschalen

Voor klanten die producten per gewicht verkopen leveren wij uiterst precieze weegschalen van de merken Elzab en Marques.

Scanners

Onze scanners zijn zowel geschikt voor 1D als 2D barcodes.

Bestelzuilen

Steeds vaker komt de vraag vanuit de horeca om een bestelzuil of self order kiosk te integreren met het kassysteem om klanten zelf toe te laten om bestellingen te plaatsen en af te rekenen. De bestelling komt dan terecht in het kassasysteem (POS) of op een keukenprinter. Vervolgens wordt de bestelling klaargemaakt en kan de klant de bestelling komen afhalen. De bestelzuilen zijn in diverse afmetingen en kleuren te verkrijgen. In functie van uw behoeften en budget selecteren we het best bij jou passende merk en type.

Onze merken