Kassasysteem Winkel

Voor een kassasysteem winkel biedt WPOS een modulaire oplossing die aangepast en uitgebreid kan worden met alles wat je kassasysteem winkel maar kan nodig hebben op gebied van soft- of hardware. 1 kassa, meerdere kassa’s, scannen van producten, wegen van producten, wij hebben de oplossing.

We bepalen samen welke pos-hardware je nodig hebt zoals all-in-one touch screen POS, printers, scanners… om je kassasysteem winkel volledig te maken.
Op softwaregebied gaan we uiteraard de kassasoftware installeren. Onze cloud-kassasoftware is zeer eenvoudig in gebruik, zodat zowel ervaren als nieuwe medewerkers er snel mee overweg kunnen. We bekijken ook welke optionele uitbreidingen er nodig zijn.

Voordelen kassasyteem winkel

Gebruiksvriendelijk verkopen registreren

Niets is meer vervelend dan een lange wachtrij aan de kassa. Snel en efficient afrekenen resulteert in een positieve klantenervaring.

Eenvoudig artikelen aanmaken & beheren

Artikelen aanmaken, beheren, aanpassen, het kan allemaal. Ook maten en kleuren aijn eenvoudig toe te voegen.

Uitgebreid voorraadbeheer

Gemakkelijk uw voorraad volgen, per artikel, per kassasysteem winkel. Dit laat je toe om gemakkelijk op tijd bij te bestellen 

Gedetailleerd klantenbestand

Wil je de historiek van uw klanten opvolgen? Dankzij de uitgebreide klantenfiche ben je helemaal up to date.

Kortings- & loyaltyprogramma's

Uw trouwe klanten belonen met een klantenkaart of een korting? Er zijn veel opties mogelijk in ShopPlus.

Uitgebreide rapportagemodule

Meten is weten! Bekijk de uitgebreide rapportages en pas uw strategie aan indien nodig.

Integraties met andere software

Koppeling met meerdere boekhoudpakketten, met externe webshops, CRM pakketten,…

Fysieke kassasysteem winkel & webshop

Heb je al een webshop of wil je er een laten bouwen, vraag gratis advies.

Gebruiksvriendelijk Kassasysteem Winkel

Als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijk maar zeer volledig cloud kassasysteem voor uw kassasysteem winkel dan heeft WPOS de perfecte oplossing voor jou. Alles wat je nodig hebt voor het beheer van je kassasysteem winkel, vlotte bediening van de klanten en duidelijke overzichten van  de verkopen zit in onze software.

Ook als je meerdere vestigingen hebt kan je via het webpanel van gelijk waar per kassasysteem winkel de verkopen volgen, de voorraad raadplegen, artikelen aanmaken, lijsten afdrukken…

Kassasysteem winkel

Integratie met webshop

Verkoop je ook online? Geen probleem onze kassasoftware kan gekoppeld worden met Woocommerce webshops. Wij zorgen eveneens voor de complete ontwikkeling van uw webshop. De voorraad online en in het kassasysteem winkel wordt gesynchroniseerd zodat er geen producten verkocht worden die niet in stock zijn. Heb je al een bestaande webshop, dan bekijken wij graag of we deze eveneens kunnen integreren met onze POS software.

De orders die binnenkomen via de webshop zijn ook direct zichtbaar in je kassasoftware. Het is overigens ook mogelijk om te koppelen met boekhoudpakketten zoals het veel gebruikte Exact Online.

We zorgen ook netjes voor de afhandeling van de online betalingen met onze partner Mollie.

Kassasysteem retail koppelen met betaalterminals

Uiteraard moet je ook betalingen kunnen ontvangen in je zaak. Daarvoor moet je kassasysteem winkel dus gekoppeld worden met een betaalterminal. Wij hebben oplossingen voor het koppelen met Payworld, CCV, Atos, Easypaments en Payplaza. Bovendien helpen we je met het kiezen van de juiste partner met een correcte service.

Waardebonnen, vouchers, cadeaubonnen en kortingsbonnen

Deze optionele uitbreiding zorgt ervoor dat je voor waardebonnen, vouchers, cadeaubonnen en kortingsbonnen een compleet beheer hebt. Vanuit de kassa of het webpanel kan je deze aanmaken met unieke barcodes en het door jou gekozen bedrag. Je kan ook kiezen of deze vervallen en zo ja, wanneer ze vervallen.

Kortingen

Je klanten kan je verleiden om meer te kopen met het toekennen van kortingen. Het is mogelijk om een kortingscampagne op te zetten voor een bepaalde peridoe waarbij je aanvangs- en einddatum ingeeft.
De korting kan je definiëren als een vast bedrag, een percentage, vanaf een bepaald aantal of bij afname van een bepaald gewicht.
Je kan de kortingen geven op productcategorieën, individuele producten of op alle producten. Je kan ook kortingen instellen voor bepaalde dagen zoals bv. moederdag en daaraan bepaalde producten koppelen.

Tenslotte kan je ook kortingen instellen voor bepaalde klanten of voor je eigen personeel.

Klantendatabase

In onze kassasoftware zit een centrale klantendatabase die van overal geraadpleegd of bewerkt kan worden: op de kassa zelf of via het webpanel. Je kan dit eveneens tijdens het opmaken van offertes, facturen en pakbonnen.

Via de handige zoekfunctie kan je snel zoeken van overal waar klantendata gebruikt wordt.

Het is zelfs mogelijk om dubbele klantenrecords samen te voegen en per klant ook een tegoed in te geven. Een tegoed is een bedrag dat de klant vooraf betaald heeft om naderhand te gebruiken in je zaak. Dan kan bijvoorbeeld voor het gebruik van bepaalde diensten zijn of dranken die geconsumeerd worden in bijvoorbeeld een welness.

Leveranciersdatabase

Het is handig om vanaf de kassa toegang te hebben tot al je leveranciers en hun contactgegevens.
Producten kunnen gekoppeld worden aan een leverancier. Altijd handig om te weten welk product bij welke leverancier dient besteld te worden.

Voorraadbeheer

Als je de voorraad wenst bij te houden van al je producten gaan de verkopen vanaf de kassa of de webshop van de voorraad afgetrokken worden. Uiteraard is het ook mogelijk om in te stellen dat er geen verkopen meer kunnen zijn vanaf dat de voorraad nul is.
Als er nieuwe voorraad binnen komt, geef je het artikel in of scan je de barcode en geef je het aantal binnegekomen prodcuten.
Je kan rapporten afdrukken, opslaan als PDF of exporteren naar Excel gesorteerd op product of productcategorie met de prijzen exclusief of inclusief BTW.

Planning

De module productieplanning is handig voor alle handelaars die op voorhand bestellingen krijgen. Voorbeelden zijn slagerijen, bakkerijen, bloemisten.
Eenvoudig en snel bestellingen in planning plaatsen aan de kassa kan evengoed als in dezelfde planning bestellingen ontvangen via andere kanalen zoals bijvoorbeeld de webshop, via mail of telefoon.
Productieplanning zorgt ervoor dat er tal van handige rapporten getrokken kunnen worden op een snelle manier om zo overzichtelijk en efficiënt de productie voor te bereiden en uit te voeren.
Met een labelprinter kunnen ook productielabels afgedrukt worden, net als verpakkingslabels of labels met de artikelprijs.
Je kan ook een productiescherm gaan gebruiken om in de productie snel en efficiënt te werken terwijl er op het scherm wordt afgelezen wat er dient gedaan te worden in plaats van op afgedrukte lijsten.

Documenten

Met deze optionele module kan je volgende documenten aanmaken:
– Offertes
– Facturen
– Facturen van kassatickets
– Herinneringen
– Kredietnota’s
– Pakbonnen
– Leveringsbonnen
Al deze documenten kun je per e-mail verzenden en je kan zien of en hoe vaak de klant het document geopend heeft.

Filiaalbeheer

Wie verschillende vestigingen heeft kan met filiaalbeheer een onbeperkt aantal filialen aanmaken, de kassa’s, handhelds, kiosken, webshops, printers per filiaal toegewezen en ingesteld worden en beheerd worden vanuit het webpanel.