Kassasystemen winkel en webshop

Als winkel of groothandel in de non-foodsector wil je jouw klanten zowel online als offline een moderne en geïntegreerde service bieden. Een goed kassasysteem winkel met webshop is daarbij onmisbaar. WPOS biedt hiervoor een krachtige omnichannel oplossing aan, die specifiek is afgestemd op de noden van de retailsector.

Wat is het WPOS kassasysteem winkel en webshop?

WPOS biedt je een cloud-kassasysteem en voorraadbeheer voor retailers, winkeliers en groothandels in de non-foodsector. Het systeem is ontworpen om retailers de mogelijkheid te bieden om hun klanten zowel offline, in de winkel, als online, via de webshop, een moderne en geïntegreerde service te bieden. Met het WPOS kassasysteem winkel en webshop, kan je als retailer, winkelier of groothandel gemakkelijk je winkelvoorraden beheren en optimaliseren en bovendien je klanten een naadloze online shopping ervaring bieden via de geïntegreerde webshop. Uiteraard worden ook prijzen, productinformatie, BTW-voeten, enz… gesynchroniseerd tussen het kassasysteem winkel en de webshop. WPOS heeft verschillende software oplossingen voor het het beheer van de kassa in combinatie met een online winkel. 

Voordelen van WPOS kassasysteem winkel en webshop

Als retailer of groothandel kan je met WPOS kassaysteem winkel en webshop genieten van talrijke voordelen:

  1. Zo kan je met kassasysteem winkel gemakkelijk nieuwe artikelen invoeren, je voorraad beheren, je verkopen monitoren, klantgegevens beheren en inspelen op de verkoop via bijvoorbeeld promoties.
  2. WPOS biedt ook ondersteuning voor verschillende betaalmethoden zowel offline als online, zodat klanten gemakkelijk kunnen afrekenen via de betaalmethode van hun voorkeur.
  3. WPOS kassasysteem winkel en webshop zorgt ervoor dat je klantgegevens veilig en beveiligd worden opgeslagen, zodat je voldoet aan de nodige veiligheidsvereisten.
  4. Een ander groot voordeel van WPOS kassasysteem winkel en webshop is dat het omnichannel oplossingen biedt. Dit betekent dat je jouw klanten zowel offline als online een naadloze shopping ervaring kan bieden. Zo kan je bijvoorbeeld online bestellingen laten afhalen in de winkel op het door de klant gewenste tijdstip.
  5. Verbeterd overzicht en inzicht: Met een modern kassasysteem reatail voor winkel met webshop, zoals bijvoorbeeld het systeem van WPOS, heb je altijd en overal toegang tot je verkoop- en voorraadgegevens via het (optionele) webpanel. Hierdoor krijg je een beter overzicht en meer inzicht in je dagelijkse processen.