Kassasysteem restaurant

Het WPOS cloud-kassasysteem restaurant met touchscreen kassa is de gepaste oplossing voor elk restaurant, frituur of snackbar.
Verschillende medewerkers kunnen op de touchscreen kassa bestellingen ingeven en afrekenen met de klant is een kwestie van seconden. De kassa kan verbonden worden met een betaalterminal zodat ook elektronische betalingen vlot verlopen. Heb je een verbruikszaal en voldoe je aan de vereisten om een GKS of witte kassa te installeren, dan is dat uiteraard ook geen probleem en kan je ook per tafel afrekenen, rekeningen splitsen, enz…Een nieuwe klant aanmaken kan ook rechtstreeks op het kassasysteem restaurant, evenals dat je die klant eventueel een vast kortingspercentage kan toekennen.
Artikelen in promotie plaatsen kan je eveneens in een oogwenk doen voor een bepaalde periode.
Via het webpanel van het kassasysteem restaurant zie je ook direct alle kassastickets, tussentijdse totalen, detail van verkochte producten van om het even waar je op dat ogenblik bent.
Bonprinters, ticketprinters en labelprinters kunnen rechtstreeks aangesloten worden aan de kassa, maar ook draadloos via WiFi is een optie.

Lees meer over het kassasysteem restaurantdie wij aanbieden hier

Wil je ook online je gerechten verkopen, kijk dan even op https://fooddemo.be in combinatie met ons kassasysteem restaurant