Kassasysteem restaurant

Het WPOS cloud-kassasysteem restaurant met touchscreen kassa is de gepaste oplossing voor elk restaurant, frituur of snackbar.
Verschillende medewerkers kunnen op de touchscreen kassa bestellingen ingeven en afrekenen met de klant is een kwestie van seconden. De kassa kan verbonden worden met een betaalterminal zodat ook elektronische betalingen vlot verlopen. Heb je een verbruikszaal en voldoe je aan de vereisten om een GKS of witte kassa te installeren, dan is dat uiteraard ook geen probleem en kan je ook per tafel afrekenen, rekeningen splitsen, enz…Een nieuwe klant aanmaken kan ook rechtstreeks op het kassasysteem, evenals dat je die klant eventueel een vast kortingspercentage kan toekennen.
Artikelen in promotie plaatsen kan je eveneens in een oogwenk doen voor een bepaalde periode.
Via het webpanel van het kassasysteem zie je ook direct alle kassastickets, tussentijdse totalen, detail van verkochte producten van om het even waar je op dat ogenblik bent.
Bonprinters, ticketprinters en labelprinters kunnen rechtstreeks aangesloten worden aan de kassa, maar ook draadloos via WiFi is een optie.

Lees meer over het kassasysteem restaurantdie wij aanbieden hier

Wil je ook online je gerechten verkopen, kijk dan even op https://fooddemo.be in combinatie met ons kassasysteem restaurant

Kassasysteem Restaurant

 

Een kassasysteem in een restaurant speelt een cruciale rol bij het stroomlijnen van operationele processen. Van het opnemen van bestellingen tot het verwerken van betalingen, het biedt efficiëntie en nauwkeurigheid. Moderne kassasystemen voor restaurants integreren vaak functies zoals voorraadbeheer, tafelreserveringen en rapportage, waardoor restauranthouders een beter inzicht krijgen in hun bedrijfsprestaties. Dit resulteert niet alleen in een verbeterde klantenservice, maar ook in het optimaliseren van de algehele bedrijfsvoering. Met een intuïtief kassasysteem kunnen restaurants beter voldoen aan de snel evoluerende eisen van de horecasector en de algehele gastervaring versterken.