Kassasysteem Horeca

Wat is een kassasysteem horeca?

Het kassasysteem horeca van WPOS biedt een modulaire oplossing die volledig aangepast en uitgebreid kan worden naar de behoeften van jouw horecazaak. Of je nu een GKS (witte kassa) nodig hebt of niet, wij hebben altijd de ideale oplossing voor jouw horeca kassasysteem.

Samen bepalen we welke hardware je nodig hebt, zoals touchscreens, tablets, orderkiosken, menuschermen, barprinters, keukenprinters en keukenschermen. Op softwaregebied installeren we uiteraard de gebruiksvriendelijke kassasoftware van WPOS. Onze software is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, zodat zowel ervaren medewerkers als nieuwkomers er snel mee overweg kunnen. We bekijken ook welke optionele software-uitbreidingen nodig zijn om het kassasysteem horeca volledig op jouw behoeften af te stemmen.

Heb je tafels in gebruik? Dan is het eenvoudig om deze toe te voegen aan het kassasysteem horeca en een plattegrond van je zaak op te roepen waarop de tafels zijn aangeduid. Je kunt ook meerdere ruimtes aanmaken, zoals terras 1, zaal 1, terras 2 en zaal 2. Benieuwd hoe het WPOS kassasysteem voor horeca jouw zaak efficiënter kan maken? Neem gerust contact met ons op.

kassasysteem horeca

Uitgebreide mogelijkheden met WPOS horeca kassasysteem

Wil je klanten zelf laten bestellen? Ook dat kan! Met de optionele QR-code scanning module scant de klant met zijn smartphone de QR-code op de tafel en krijgt de menukaart te zien. Vervolgens kan de bestelling worden geplaatst, die automatisch naar het horeca kassasysteem wordt doorgestuurd en als werkbon op bijvoorbeeld de barprinter wordt afgedrukt.

Werk je als horecazaak ook met cadeaubonnen en de klant wil daarmee betalen samen met bijvoorbeeld een gedeelte cash, met een kredietkaart of een smartphone app: het kan allemaal, snel, efficiënt en eenvoudig met de optionele cadeaubonuitbreiding.

Horecazaken die werken met een “credit” of tegoedsysteem zitten ook goed bij WPOS kassasysteem voor horeca. Onze kassasoftware kan daar probleemloos mee om.

Geregistreerd Kassasysteem

Belangrijk om te weten is ook dat deze software gecertificeerd is als Geregistreerd Kassa Systeem. Heb je al een “zwarte doos”, de Fiscale Data Module (FDM) dus, in gebruik met een ander kassasysteem horeca, dan kunnen wij die aansluiten aan onze hardware. Je hoeft dus geen nieuwe blackbox aan te schaffen, zolang je hetzelfde BTW-nummer blijft gebruiken.
Ben je een startende zaak, dan bekijken we samen met jou of je al dan niet een GKS nodig hebt en uiteraard zorgen wij indien nodig ook voor de blackbox en de aansluiting. Nog meer vragen? Blader even door onze FAQ’s.

Perfecte integratie met betaalsystemen

Als horecazaak heb je uiteraard een betrouwbare betaalterminal nodig. Onze software werkt probleemloos samen met de meest voorkomende betaalsystemen op de markt. We helpen en adviseren je graag om de beste en voordeligste keuze te maken. Kelners nemen bestellingen overzichtelijk op en kiezen aan welke bar of printer deze wordt afgedrukt. De intuïtieve lay-out zorgt ervoor dat elke bestelling snel is opgenomen. Zelfs flexi-job medewerkers en studenten kunnen snel met het horeca kassasysteem overweg. Voor het openmen van de bestellingen gebruikt je horecapersoneel een tablet of smartphone die draaien op iOS, Android of Windows.

Kassasysteem horeca: Online bestellingen aanvaarden voor afhaling of levering

Wij bieden specifieke online besteloplossingen voor frituren, pizzeria’s, broodjeszaken, Aziatische restaurants, slagerijen en bakkerijen. Bekijk ze op fooddemo.be. Naast een eigen website op je domeinnaam zorgen we ook voor de koppeling met onze kassasoftware. Alle online bestellingen voor afhaling en bezorging worden direct in je kassasysteem horeca geïntegreerd en kunnen desgewenst als werkbon worden afgedrukt. Dit elimineert de noodzaak om bestellingen handmatig over te tikken, wat fouten uitsluit en tijd bespaart. We adviseren je graag over de beste en meest efficiënte oplossing voor jouw zaak. Ons pos systeem horeca is gunstig geprijsd, zonder percentages op je omzet of hogere prijzen bij hogere omzetten. Veel klanten waarderen deze werkwijze.

Kassasysteem voor horeca: innovatieve integratie van mediascreens

Wie graag mediascreens of menu schermen in zijn horecazaak integreert, kan op ons rekenen. Het WPOS kassasysteem voor horeca ondersteunt verschillende formaten schermen, waardoor je altijd een passende oplossing vindt. Prijzen zijn eenvoudig aan te passen vanuit de kassa. En de getoonde afbeeldingen stimuleren klanten om specifieke producten vaker te bestellen. Deze visuele ondersteuning verhoogt niet alleen de verkoop, maar ook de klanttevredenheid. Onze mediascreens en menu schermen zijn eenvoudig te beheren en bieden een moderne, aantrekkelijke presentatie van je menu. Bovendien integreren ze naadloos met ons POS kassasysteem voor horeca, waardoor je altijd volledige controle en flexibiliteit hebt.

Kassasystemen Horeca: Traiteurs, feestzalen en cateringbedrijven

Als traiteur of cateringbedrijf werk je anders dan een restaurant of kassasysteem frituur. Je klant verwacht eerst een offerte en na goedkeuring een eindfactuur. Onze kassasystemen horeca bevat kassasoftware, met uitbreidingen voor offertes, facturen en kredietnota’s, lost dit probleemloos op. Dit kan ook in een GKS-versie worden geleverd, zodat alle data wordt opgeslagen in de Fiscale Data Module. Je kunt alle klantgegevens bijhouden, offertes per mail versturen en zien of ze geopend zijn. Daarnaast biedt deze POS module de mogelijkheid om nieuwsbrieven te versturen. Zo beheer je eenvoudig je administratie en communicatie vanuit één systeem.

Horeca kassasysteem: rapportage

Uiteraard beschik je met ons horeca kassasysteem met POS software over alle mogelijke rapporten, zoals het dagelijkse Z-rapport, overzichten van periode tot periode, hardlopers en per kassaticket. Ook lijsten van bijvoorbeeld je leveranciers kun je makkelijk afdrukken en exporteren voor verdere bewerking in Excel. Daarnaast importeer je producten en prijzen eenvoudig vanuit een Excel-document in het pos systeem, waardoor je tijd bespaart en fouten voorkomt. WPOS biedt voor elke horecaonderneming de perfecte oplossing, zowel op het gebied van software als hardware. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!