Kassasysteem Brakel

Het WPOS cloud-kassasysteem Brakel is de gepaste oplossing voor horeca, catering of winkel.
Voor de horeca zijn er talloze mogelijkheden zoals tafelbeheer, beheer van meerdere ruimtes (zoals terras, zaal,…), orders in wacht, supplementen (zoals sausjes), menu’s, keukenberichtjes, orders in planning, meerdere betaalmethodes, cadeaubonnen, spaarkaarten, enz…
Voor retail is de kassa verbonden met een scanner lees je supersnel de barcodes van je artikelen en is afrekenen met de klant een kwestie van seconden.
Ook je voorraad wordt direct bijgewerkt zodat je op elk ogenblik kan nagaan of een artikel nog in voorraad is.
Een nieuwe klant aanmaken kan ook rechtstreeks op de kassa, evenals dat je die klant eventueel een vast kortingspercentage kan toekennen.
Artikelen in promotie of solden zetten kan je eveneens in een oogwenk doen voor een bepaalde periode.
Heb je meerdere vestigingen dan kan je met ons kassasysteem Brakel direct nagaan of een bepaald product nog op voorraad is in een ander filiaal.
Via het webpanel van het kassasysteem Brakel zie je ook direct alle kassastickets, tussentijdse totalen, detail van verkochte producten van om het even waar je op dat ogenblik bent.
Bonprinters, ticketprinters en labelprinters kunnen rechtstreeks aangesloten worden aan de kassa, maar ook draadloos via WiFi is een optie.

Lees meer over ons kassasysteem Brakel hier