Kassasysteem bakkerij

WPOS biedt het ideale kassasysteem voor jouw bakkerij.

Als bakker weet je als geen ander dat je kassa meer is dan enkel een apparaat om geld in te ontvangen. Het is een belangrijk onderdeel van je bedrijfsvoering, waarmee je niet alleen transacties verwerkt, maar ook voorraden beheert, bestellingen opneemt en klantenkaarten uitgeeft. Het is dan ook van groot belang dat je kassasysteem naadloos aansluit bij jouw specifieke behoeften als bakker. Bij WPOS hebben we jarenlange ervaring in het adviseren en implementeren van kassasystemen voor bakkerijen en patissiers. In dit artikel leggen we je uit wat ons kassasysteem zo uniek maakt en hoe het kan bijdragen aan het succes van jouw bakkerij.

Het WPOS kassasysteem: een totaaloplossing voor jouw bakkerij

Ons kassasysteem is speciaal ontwikkeld voor bakkerijen en patissiers en biedt dan ook alle functionaliteiten die jij nodig hebt om je bedrijfsvoering te optimaliseren. Zo kun je met ons kassasysteem niet alleen eenvoudig transacties verwerken, maar ook:

  1. Online bestellingen afhandelen: met onze kassasoftware kun je bestellingen van klanten via de door ons ontwikkelde website direct verwerken en inplannen in je productieproces.
  2. Voorraadbeheer: met ons kassasysteem heb je altijd inzicht in je actuele voorraad, zodat je tijdig nieuwe bestellingen kunt plaatsen en nooit misgrijpt.
  3. Klantenbeheer: met ons kassasysteem kun je eenvoudig klantgegevens registreren en bijhouden, waardoor je gericht marketingacties kunt inzetten en klantloyaliteit kunt vergroten.

Onze kassa software: gebruiksvriendelijk en betrouwbaar

Bij WPOS hechten we veel waarde aan gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Ons kassasysteem bakkerij is dan ook zeer intuïtief en eenvoudig te bedienen, zelfs voor medewerkers zonder uitgebreide technische kennis. Bovendien zorgen we altijd voor een veilige en betrouwbare verbinding tussen jouw kassa en andere systemen, zoals je webshop en je boekhoudprogramma (Exact, Yuki). Zo ben je altijd verzekerd van een optimale werking van je kassasysteem bakkerij en kun je met een gerust hart focussen op het bakken van de lekkerste broodjes en gebakjes.

Kies voor WPOS als jouw kassa leverancier

Als bakker wil je natuurlijk alleen het beste kassasysteem voor jouw bedrijf. Bij WPOS begrijpen we dat als geen ander en daarom bieden we niet alleen hoogwaardige cloud-kassasoftware, maar ook bedrijfszekere  hardware en daar bovenop een top service en ondersteuning. We helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw bakkerij en zorgen voor een naadloze implementatie en integratie van je nieuwe kassasysteem

Lees meer over het kassasysteem bakkerij die wij aanbieden hier